Medlemskaber

Du kan vælge mellem flere medlemskaber hos os, med adgang til ubegrænset træning – om du ønsker at styrke- eller holdtræne. Medbring gerne dit sygesikringsbevis, når du skal oprettes som nyt medlem.

Priser

Medlemskab Betaling Pris pr. mdr. Opret. gebyr
DIBS Basis DIBS 219,- Gratis
DIBS Studerende DIBS 205 Gratis
DIBS Pensionist DIBS 205 Gratis
DIBS Kids (10-15) DIBS 185 Gratis
 DIBS Familiemedlemskab DIBS 569 Gratis

Øvrige priser

En dags træning: 75,-
Introduktion til program baseret på din målsætning 0,-
Opfølgende introduktion til program baseret på din målsætning 0,-
Leje af Cycling-sko 0,-
Glemt kort 0,-

 

Kids/følgekort

Såfremt du er mellem 10 og 15 år, kan du få et medlemskab (Kids). Medlemskabet kan bruges i følge af en voksen, af sikkerhedsmæssige årsager. Alle under 18 år skal have en personlig programlægning af en instruktør fra centret. Er du under 18 år, kræver alle DIBS-aftaler underskrift fra forældre/værge.

Fri Familie

Fri familieabonnement for familiemedlemmer på samme adresse.

Berosættelse

Berostilling kan kun ske såfremt du har et DIBS-medlemskab. Berostilling kan kun ske fremadrettet og virker ikke med tilbagevirkende kraft. Du kan ikke berosætte dit medlemskab i bindingsperioden – dvs. mens du venter på at dit medlemskab afsluttes. Modregningen i dit medlemskab grundet berosætning sker med en forsinkelse på op til indeværende måned plus én måned. Berostilling kan ikke aftales mundtligt, men foretages på et af følgende tre måder: 1. Berosætning kan ske online via www.aars.sportogfitness.dk. Vælg “Medlemskab” i menulinjen og vælg derefter “Pause medlemskab”. Login for at pause dit medlemskab. Du kan berosætte dig i minimum 14 dage og op til 3 mdr. af gangen online. Ønsker du, at berosætte dig yderligere, henviser vi til punkt 2 og punkt 3. 2. Berosætning skal ske via e-mail til aars@sportogfitness.dk. Husk, at skriv dit navn og medlemsnummer, samt en opstarts dato og slutdato for ferieperioden. Vi bekræfter din berosætning med en retur-mail – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse. Modtager du ikke en bekræftelse, så har vi ikke modtaget din mail. Autosvar er ikke en bekræftelse. 3. Berosætning kan også ske via personligt fremmøde i receptionen. Du modtager en kvittering – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse.

Opsigelse

Kontante medlemskaber kan ikke afbrydes i den aftalte periode. Bindingsperioden for et DIBS-medlemskab ved udmeldelse er altid indeværende måned plus én måned. Udmeldelse mht. et DIBS-medlemskab kan IKKE ske mundtligt, men foretages på et af følgende tre måder: 1. Udmeldelse online via www.sportogfitness.dk. Vælg “Medlemskab” i menulinjen og vælg derefter “Opsig medlemskab”. Login med dine medlems oplysninger, for at opsige dit medlemskab – se §1b under “medlemsvilkår” i menuen.  2. Udmeldelse via mail til aars@sportogfitness.dk. Husk, at skriv dit navn og medlemsnummer. Vi bekræfter din udmeldelse med en returmail – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse. Modtager du ikke en bekræftelse mht. din mail – så har vi ikke modtaget din mail. Autosvar er ikke en bekræftelse. 3. Udmeldelse kan i også ske via personligt fremmøde i receptionen. Du modtager en kvittering – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse.

DIBS gebyr

Der er pålagt et DIBS gebyr på 4,86 kr. på alle medlemskaber i Sport og Fitness kæden.

Køb dit medlemskab online her

Vi tilbyder

  • Fri adgang til hele centeret
  • GRATIS programlægning
  • GRATIS program opfølgning
  • GRATIS berosættelse
  • GRATIS udmeldelse
  • GRATIS medlemskort
  • GRATIS parkering
 

Betaling via MobilePay

I Sport og Fitness Aars modtager vi IKKE kontanter i centeret – dog tilbyder vi betaling med Dankort eller MobilePay.